Απίστευτη κλοπή στη Θεσσαλονίκη: “Σήκωσαν” ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού

Απίστευτη κλοπή στη Θεσσαλονίκη: “Σήκωσαν” ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού
Θεσσαλονίκη GR TIMES

Μια απίστευτη η κλοπή που σημειώθηκε την Τετάρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε για τις ημέρες του Πάσχα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μία πρωτοφανής κλοπή του περιπτέρου που είχε στήσει για τις ημέρες του Πάσχα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας το Χαμόγελο του Παιδιού, σημειώθηκε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Οι άγνωστοι κατάφεραν με άγνωστα μέχρι στιγμής μέσα να “σηκώσουν” ολόκληρο το περίπτερο. Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν πως η μεγάλη κατασκευή είχε εξαφανιστεί από το χώρο, στον οποίο βρισκόταν χωρίς κανένα ίχνος.

Όπως δήλωσε στο GRTimes η συντονίστρια για τη Βόρεια Ελλάδα στο Χαμόγελο του Παιδιού Ιωάννα Μακρή, με το πέρας των εορτών του Πάσχα, τα μέλη της οργάνωσης άδειασαν το περίπτερο προκειμένου σήμερα, Τετάρτη, να απομακρυνθεί από το χώρο και να αποθηκευθεί. Για αυτό τον λόγο μάλιστα είχαν έρθει σε επαφή με τον δήμο Θεσσαλονίκης που παραχώρησε τον χώρο, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, για να ενημερώσουν για τις απαιτούμενες ενέργειες.

Η διοίκηση του Χαμόγελου του Παιδιού έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες σε έναν αγώνα επαφών για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για κάποια λάθος συνεννόηση η κλοπή.

Δυστυχώς από τις μέχρι τώρα επικοινωνίες που είχαν, δεν προέκυψε κανένα λάθος και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία πρωτοφανή κλοπή για την οποία έγινε επίσημη καταγγελία πριν από λίγο, στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Η κα. Μακρή απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την τύχη του περιπτέρου να ενημερώσει είτε τις αρχές είτε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα