Απίστευτη βαρβαρότητα στα Ιωάννινα – Αγρότης έσερνε γάιδαρο με το αυτοκίνητο για 700 μέτρα

Απίστευτη βαρβαρότητα στα Ιωάννινα – Αγρότης έσερνε γάιδαρο με το αυτοκίνητο για 700 μέτρα
Γάιδαρος glomex

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στο χωριό Γραμμένο των Ιωαννίνων, καθώς αγρότης έσερνε με το αυτοκίνητό του έναν γάιδαρο για 700 μέτρα. Σκληρές εικόνες.

Μία απίστευτη πράξη βαρβαρότητας και κακοποίησης ζώου από έναν κτηνοτρόφο στα Ιωάννινα είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αποτροπιασμό και σοκ στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο κτηνοτρόφος έχασε τον γάιδαρό του και όταν τον εντόπισε τον έδεσε στο αυτοκίνητό του και τον έσυρε για 700 μέτρα μέσα στο χωριό του, προτού το άτυχο ζώο καταρρεύσει και ο ίδιος σταματήσει το όχημά του μετά από οχλήσεις κατοίκων που του φώναζαν.

Ο 63χρονος αναζητείται από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με το οπτικό υλικό που ανήρτησαν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι σταμάτησαν την πράξη του, το θέαμα ήταν σοκαριστικό, καθώς το άτυχο ζώο αιμμοραγούσε, δημιουργώντας στο σημείο μία λίμνη αίματος.

Ο ίδιος υποστήριξε στους συγχωριανούς του, ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι το άτυχο γαϊδούρι σέρνονταν στο οδόστρωμα και αμέσως, σύμφωνα με μαρτυρίες σήκωσε το τραυματισμένο ζώο, το έβαλε στην καρότσα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα