Άδωνις Γεωργιάδης' έγραφε ως αποστολέα η βόμβα στον Σόιμπλε

Άδωνις Γεωργιάδης' έγραφε ως αποστολέα η βόμβα στον Σόιμπλε

Με ελληνικά γραμματόσημα, σφραγίδα της "AIR MAIL" των ΕΛ.ΤΑ. και τα στοιχεία του αντιπροέδρου της ΝΔ εστάλη η βόμβα στον Σόιμπλε. Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Με ελληνικά γραμματόσημα, σφραγίδα της "AIR MAIL" των ΕΛ.ΤΑ. και τα στοιχεία του αντιπροέδρου της ΝΔ εστάλη η βόμβα στον Σόιμπλε. Αυτή είναι επίσημη ενημέρωση που έλαβαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι ελληνικές Αρχές από τις γερμανικές, μέσω του συνδέσμου μας στην Europol.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί αξιωματικοί υποστήριξαν πως η επιστολή έφερε ελληνικά γραμματόσημα, σφραγίδα της "Air Mail" των ΕΛ.ΤΑ. Αττικής και στα αγγλικά γραμμένα τα στοιχεία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη:

Georgiadis Spyridon Adonis

ADVERTISING

Akadimias 84

New Democracy

10678

Athina, Attica, Greece

Αμέσως και σύμφωνα με τις πληροφορίες του NEWS 247, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον καθησύχασε.

Οι ελληνικές Αρχές αναμένουν αυτή την στιγμή να ενημερωθούν για το αν η επιστολή είχε στο εσωτερικό της ενεργή βόμβα, με εκρηκτική ύλη ή ήταν απλά μία εκφοβιστική ενέργεια από άγνωστους δράστες, πιθανόν κάποια τρομοκρατική οργάνωση της χώρας μας. Στο παρελθόν τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει από την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε συνεργασία με την FAI.

Στη περίπτωση που οι ελληνικές Αρχές ενημερωθούν μάλιστα ότι όντως η βόμβα ήταν ενεργή, θα αναζητήσουν ευθύνες στην αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου και των ΕΛ.ΤΑ., για να διαπιστώσουν πως είναι δυνατόν να πέρασε από τον έλεγχο ένα τέτοιο δέμα.

Η αντίδραση Γεωργιάδη

"Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής" έγραψε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης' έγραφε ως αποστολέα η βόμβα στον Σόιμπλε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γερμανικά ΜΜΕ: Από Ελλάδα ταχυδρομήθηκε η βόμβα για τον Σόιμπλε

Έστειλαν δέμα με εκρηκτικά στον Σόιμπλε

SHARE:

24Media Network