Από τη Μόρια στη Βοστόνη με υποτροφία η 12χρονη Αρεζού: “Θέλω να γίνω γιατρός και να βοηθάω δωρεάν”

Από τη Μόρια στη Βοστόνη με υποτροφία η 12χρονη Αρεζού: “Θέλω να γίνω γιατρός και να βοηθάω δωρεάν”
Η 12χρονη Αρεζού ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για τις δυσκολίες που πέρασε στην Μόρια αλλά και για τα όνειρα και τους στόχους της για το μέλλον, έκανε λόγο η 12χρονη Αρεζού, μία Αφγανή μαθήτρια από τη Λέσβο.

Για τις ΗΠΑ και το Διεθνές Σχολείο της Βοστώνης, όπου έγινε δεκτή με υποτροφία, ετοιμάζει τις αποσκευές της η 12χρονη Αρεζού, μία Αφγανή μαθήτρια από τη Λέσβο.

Το 12χρονο κορίτσι, μιλώντας στο OPEN, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε ενώ ζούσε στην Μόρια, ενώ δήλωσε πως είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της και για το κατόρθωμά της.

Η Αρεζού, μιλώντας για τα όνειρα που έχει για τη ζωή της, δήλωσε πως θα ήθελε να γίνει γιατρός για να φτιάξει ένα νοσοκομείο στο οποίο όλοι οι άνθρωποι θα μπορούν να μπαίνουν δωρεάν.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες δασκάλους μου αλλά και τους συμμαθητές μου στο σχολείο που με βοήθησαν και με έμαθαν κάτι στη ζωή” είπε η μικρή Αρεζού στο OPEN.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2020, το μικρό κορίτσι είχε προκαλέσει και πάλι αίσθηση στο πανελλήνιο, όταν παρά τις χίλιες δύο δυσκολίες που αντιμετώπισε, αρίστευσε στα μαθήματά της και έστειλε ευχαριστήριο γράμμα στο σχολείο της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα