Αποτέλεσμα εμπρησμού από αμέλεια η πυρκαγιά στην Δυτική Αχαΐα - Συνελήφθη αγρότης

Πυροσβέστης επιχειρεί σε φωτιά σε δασική έκταση
Πυροσβέστης επιχειρεί σε φωτιά σε δασική έκταση EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών με τρακτέρ, στην περιοχή του Λαρισσού, φαίνεται πως ο ρυμουλκούμενος καλλιεργητής του τρακτέρ προσέκρουσε σε πέτρες και προκλήθηκαν σπινθήρες, με αποτέλεσμα, λόγω του αέρα να ξεσπάσει αμέσως η φωτιά.

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Δυτικής Ελλάδος, ένας 23χρόνος Έλληνας αγρότης.

Ο νεαρός κατηγορείται ως ο υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια της αγροτοδασικής φωτιάς που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και τέθηκε το πρωί υπό μερικό έλεγχο, στην περιοχή Τσαμέικα της Δ.Ε. Λαρίσου, του δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες, στις 13:35 το μεσημέρι, κατά την εκτέλεση εργασιών με αγροτικό ελκυστήρα.

Από την Πυροσβεστική, σύμφωνα και με τη κατάθεση του νεαρού, εικάζουν πως ο ρυμουλκούμενος καλλιεργητής του τρακτέρ προσέκρουσε σε πέτρες και προκλήθηκαν σπινθήρες, με αποτέλεσμα, λόγω του αέρα να ξεσπάσει αμέσως η πυρκαγιά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Φωτιά
SHARE:

24Media Network