Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: Αρνητικό και το δεύτερο τεστ για κορονοϊό

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος CRETAPOST

Τα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης είναι αρνητικός στον κορονοϊό μετά το πρώτο στο οποίο υπεβλήθη την Κυριακή.

Σε δεύτερο τεστ υποβλήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο οποίος από το πρωί της Κυριακής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost τα αποτελέσματα του τεστ, που έγιναν γνωστά, δείχνουν επίσης ότι είναι αρνητικός στον κορονοϊό μετά το πρώτο στο οποίο υπεβλήθη την Κυριακή.

Πιστοί και κλήρος, βρίσκονται στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Την Κυριακή διεκομίσθη στο νοσοκομείο με αναπνευστική ανεπάρκεια με την
κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος , νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια. Είναι διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός. Η κατάσταση της υγείας του , και λόγω της ηλικίας του, κρίνεται σταθερά κρίσιμη. Συνεχίζεται ο παρακλινικός έλεγχος».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE: