Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Υπό ιατρική παρακολούθηση για 15 μέρες

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ε.Αποστολάκης
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ε.Αποστολάκης EUROKINISSI

Το ιατρικό συμβούλιο που συνεκλήθη στο 251 ΓΝΑ παρουσία του Πάνου Καμμένου έκρινε απαραίτητη την παρακολούθηση του Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη - Τον αντικαθιστά προσωρινά ο Υ/ΓΕΕΘΑ

Υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες 15 μέρες θα παραμείνει ο Αρχηγός ΓΓΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπως έκρινε το ιατρικό συμβούλιο του 251 ΓΝΑ, που συνεκλήθη το βράδυ της Κυριακής, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων στο νοσοκομείο, όπου του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.

Τα περαστικά του ευχήθηκε μέσω twitter ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άμυνα

ADVERTISING

SHARE: