Λάρισα: Αρχίζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες

Λάρισα: Αρχίζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες
Διαμαρτυρία αγροτών. Eurokinissi

Στην πλατείες των χωριών της Λάρισας θα βγουν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Κινητοποιήσεις και στην έκθεση Agrotica με αποκλεισμό της Εγνατίας.

Την απόφαση να κατέβουν με τα τρακέρ τους στους δρόμους χωριών της Λάρισας ανακοίνωσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας το πρωί της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Όπως αναφέρει το onlarissa, την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί πανθεσσαλική σύσκεψη η οποία και θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις των αγροτών.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρίζος Μαρούδας κάλεσε όλους τους αγρότες-κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν στην σημαντική σύσκεψη και ανέφερε ότι τα αιτήματά τους σχετίζονται με την επιστροφή του αγροτικού πετρελαίου και τις κατώτερες εγγυημένες τιμές.

«Στο δρόμο μας βγάζουν τα δίκαια αιτήματά μας, δεν υποκινούμαστε από κανένα κόμμα», τόνισε ο κ. Μαρούδας.

Συμπλήρωσε ότι στην έκθεση Agrotica, την 1η Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση των αγροτών με τρακτέρ και οι αγρότες από όλη την Ελλάδα και την Θεσσαλία θα κλείσουν την Εγνατία Οδό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα