Αρκαδία: Απεγκλωβίστηκε ένας εργάτης από το σπίτι που κατέρρευσε – Αγωνία για τον δεύτερο

Αρκαδία: Απεγκλωβίστηκε ένας εργάτης από το σπίτι που κατέρρευσε – Αγωνία για τον δεύτερο
Πυροσβεστικό όχημα την ώρα της κατάσβεσης (Φωτό Αρχείου) Eurokinissi

Ζωντανός, αλλά τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ ανασύρθηκε ο ένας από τους δύο εργάτες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον δεύτερο που καταπλακώθηκαν από οικοδομικά υλικά, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών κατέρρευσε το πάτωμα και η στέγη

Συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής με 10 άντρες και 4 οχήματα που έχουν μεταβεί στην περιοχή της Νεστάνης Αρκαδίας για τον εντοπισμό ενός εκ των δύο αντρών που έχει θαφθεί κάτω από όγκους οικοδομικών υλικών, όταν κατέρρευσε μερικώς, παλιά οικία στην οποία μαζί με άλλον έναν εκτελούσαν εργασίες αναπαλαίωσης.

Ξαφνικά, υποχώρησε ένας τοίχος, το πάτωμα και η στέγη και τους καταπλάκωσε. Οι άντρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν από την πρώτη στιγμή ακουστική επικοινωνία με τον έναν από τους δύο εγκλωβισμένους εργάτες τον οποίο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν.

Πρόκειται για έναν άντρα από την Αλβανία, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός, αλλά τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.

Ο δεύτερος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνες, δεν έχει καθόλου επικοινωνία με τους πυροσβέστες που συνεχίζουν να ψάχνουν στα χαλάσματα για τον εντοπισμό και την ανάσυρσή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα