Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον εμπρηστή της Νέας Μάκρης

Πυροσβέστης επιχειρεί σε φωτιά σε δασική έκταση
Πυροσβέστης επιχειρεί σε φωτιά σε δασική έκταση EUROKINISSI

Οι φωτιές στις οποίες εμπλέκεται ο 35χρονος, εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου.

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό από πρόθεση, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, άσκησε σήμερα το απόγευμα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 35χρονο που φέρεται ως υπαίτιος εμπρησμών στην περιοχή Ριζάρη του δήμου Μαραθώνα.

Οι φωτιές, στις οποίες εμπλέκεται ο 35χρονος, εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που είναι κάτοικος της περιοχής και το σπίτι του είναι κοντά στα σημεία των εμπρησμών. Γυρνούσε με ένα ποδήλατο και έβαζε τις φωτιές. Όσα είπε ήταν ασυνάρτητα και δεν έβγαζαν νόημα, είναι άνεργος και φέρεται να αντιμετωπίζει ζητήματα χρήσης ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής, ο 35χρόνος δεν εμπλέκεται στη φωτιά της 23ης Ιουλίου, ωστόσο αντίγραφο της δικογραφίας θα διαβιβαστεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη, που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, προκειμένου να διερευνηθεί εάν συνδέεται και με αυτήν.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα Μάκρη: Συνελήφθη εμπρηστής που έβαλε φωτιά μετά την τραγωδία

Αυθαίρετα: Με κριτήρια οι κατεδαφίσεις - Από Δευτέρα οι πρώτες 100

ΔΕΗ για φωτιά στο Μάτι: Διαγράφονται και ρυθμίζονται οι οφειλές

SHARE:

24Media Network