ΕΛΑΣ: Ο ειδικός φρουρός αναγκάστηκε να βγάλει όπλο για να σωθεί

ΕΛΑΣ: Ο ειδικός φρουρός αναγκάστηκε να βγάλει όπλο για να σωθεί
Ένταση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Ο ίδιος φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ αντικείμενα δέχτηκαν και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ που παρενέβησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο νεαρός αστυνομικός που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, είχε μεταβεί στην ΑΣΟΕΕ για να παραλάβει την κοπέλα του και περίμενε έξω στο παγκάκι.

Ομάδα νεαρών από το παντελόνι της φόρμας του πιθανόν κατάλαβαν ότι ήταν αστυνομικός και τον πλησίασαν με καδρόνια. Τότε ξεκίνησε μια αντιπαράθεση μαζί τους και μία συμπλοκή και ο νεαρός αστυνομικός μπήκε μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ.

Οι κουκουλοφόροι με τα καδρόνια επιχείρησαν να του επιτεθούν και πάλι και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, τράβηξε όπλο για εκφοβισμό και μόλις βρήκε την ευκαιρία με την έφοδο διμοιρίας των ΜΑΤ που αντιλήφθηκε από απέναντι το γεγονός, πήδηξε τα κάγκελα.

Ο ίδιος φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ αντικείμενα δέχτηκαν και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ που παρενέβησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να του δώσουν την ευκαιρία να απομακρυνθεί. Για το περιστατικό ήδη η ηγεσία της ΓΑΔΑ έχει διατάξει την διενέργεια ΕΔΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα