Ντοκουμέντο: Αστυνομική πρόκληση στο Σύνταγμα

Ντοκουμέντο: Αστυνομική πρόκληση στο Σύνταγμα

Ο φωτογραφικός φακός του NEWS 247 συνέλαβε αστυνομικούς να σχηματίζουν το σήμα της νίκης στη Βασ. Σοφίας. Βροχή οι καταγγελίες για τη στάση των ΜΑΤ απέναντι στους διαδηλωτές

Την ώρα που το κλίμα τις τελευταίες δύο ημέρες εντός και κυρίως εκτός Βουλής είναι τεταμένο, κάποιοι θεωρούν ότι πάνε σε πόλεμο, όπου υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Εντυπώσεις προκαλεί αποκλειστική φωτογραφία του NEWS 247 που απεικονίζει αστυνομικούς  στη Βασ. Σοφίας, να σηκώνουν το χέρι τους, κάνοντας το σήμα της νίκης-νίκη απέναντι σε ποιους άραγε;

ADVERTISING

Οι καταγγελίες για τη στάση της αστυνομίας απέναντι στους "Αγανακτισμένους", πέφτουν βροχή, καθώς με αφορμή τη δράση των κουκουλοφόρων, η πλατεία Συντάγματος έχει "πνιγεί" στα χημικά.

Οι πολίτες προσπάθησαν την Τρίτη να πείσουν τις δυνάμεις της αστυνομίας να απομακρυνθούν από την πλατεία, ωστόσο οι αστυνομικοί κρατούν πολύ σκληρή στάση .

Μάλιστα άνδρες των ΜΑΤ προχωρούν σε λεκτικούς προπηλακισμούς εναντίον πολιτών και δημοσιογράφων και δείχνουν αποφασισμένοι να "νικήσουν" όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία.

Αποτέλεσμα αυτής της στάσης είναι να μετατραπεί το Σύνταγμα σε πεδίο μάχης και εκατοντάδες πολίτες που δεν έχουν σχέση με τους κουκουλοφόρους, να κινδυνεύουν άμεσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγανακτισμένοι - Ελλάδα
SHARE:

24Media Network