Αθήνα: Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη

Κόσμος βρίσκεται συγκεντρωμένος έξω από τον σταθμό του Μετρό στο Σϋνταγμα, ο οποίος εκκενώθηκε εξαιτίας ατυχήματος το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017.Ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό. Όπως είπε στους διασώστες αργότερα, αυτό συνέβη επειδή ζαλίστηκε. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του άνδρα από διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής, η οποία εξελίχθηκε επιτυχώς.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Κόσμος βρίσκεται συγκεντρωμένος έξω από τον σταθμό του Μετρό στο Σϋνταγμα, ο οποίος εκκενώθηκε εξαιτίας ατυχήματος το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017.Ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό. Όπως είπε στους διασώστες αργότερα, αυτό συνέβη επειδή ζαλίστηκε. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του άνδρα από διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής, η οποία εξελίχθηκε επιτυχώς. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Χωρίς λεωφορεία μετρό και τρόλεϊ θα παραμείνει η Αθήνα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας

Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό την Πέμπτη, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.

Πιο συγκεκριμένα, το μετρό θα κινείται από τις 9:00 έως τις 16:00, ενώ τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα παραμείνουν ακίνητα από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΑ, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ και το σωματείο εργαζομένων στο μετρό συμμετέχουν στην απεργία, που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στον νέο προϋπολογισμό και τα μέτρα που φέρνει το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων και οι αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο για την προκήρυξη απεργίας.

SHARE:

24Media Network