Αττική Οδός: Χειρουργήθηκε στο Ωνάσειο ο παγιδευμένος οδηγός που είχε υποστεί έμφραγμα

Αττική Οδός: Χειρουργήθηκε στο Ωνάσειο ο παγιδευμένος οδηγός που είχε υποστεί έμφραγμα
Αττική Οδός InTime

Μετά από σκληρή μάχη 15 και πλέον ημερών ο οδηγός που είχε υποστεί έμφραγμα ξεπέρασε τον κίνδυνο. Χειρουργήθηκε στο Ωνάσειο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Από τις 24 Ιανουαρίου ο οδηγός ο οποίος υπέστη έμφραγμα ενώ ήταν αποκλεισμένος στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας έδινε τιτάνιο αγώνα για τη ζωή του.

Αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός” και εν συνεχεία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο όπου πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε λεπτή και δύσκολη χειρουργική επέμβαση η οποία όμως πήγε εξαιρετικά.

Πλέον, ο οδηγός αναρρώνει στο σπίτι του, κοντά στους δικούς του ανθρώπους, έχοντας ξεπεράσει τα χειρότερα. Η μάχη ήταν δύσκολη, ωστόσο εξελίχθηκε όπως ήθελαν οι θεράποντες ιατροί οι οποίοι από την αρχή είχαν θέσει ως στόχο τη σταθεροποίηση της υγείας του έτσι ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η οικογένεια ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τον Ιωάννη Παπαδόπουλο και την ομάδα του στη ΜΕΘ του “Ερυθρού Σταυρού” αλλά και τον κ. Σταυρίδη και τη δική του ομάδα στο Ωνάσειο που έφεραν εις πέρας μία πολύ δύσκολη εγχείρηση.

Ισως τίποτα αυτά δεν είχε συμβεί αν τον άνθρωπο δεν είχαν μεταφέρει στα χέρια τους, για ένα χιλιόμετρο μέσα στο χιόνι, δύο άνδρες της ΟΠΚΕ (και όχι στρατιωτών όπως είχε διαρρεύσει αρχικά). Η μεταφορά αυτή στο ασθενοφόρο έδωσε τη δυνατότητα στον ασθενή να πάει στο νοσοκομείο κατά το δυνατόν νωρίτερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα