Ατύχημα τα Θεοφάνια στην Αμάρυνθο: Συγκινεί ο τραυματίας και ο αδερφός του – Διπλός αγώνας για ζωή

Ατύχημα τα Θεοφάνια στην Αμάρυνθο: Συγκινεί ο τραυματίας και ο αδερφός του – Διπλός αγώνας για ζωή

Η οικογένεια του Γιάννη δέχθηκε πολλά μηνύματα αγάπης και ευχών. Ο 24χρονος στέλνει το δικό του μήνυμα, το δικό του "ευχαριστώ".

Όλη η χώρα είχε σοκαριστεί από το ατύχημα του 24χρονου που βούτηξε για τον σταυρό και χτύπησε στον αυχένα του στην Αμάρυνθο Ευβοίας, ανήμερα των Θεοφανίων. Kατά τη βουτιά ο νεαρός Γιάννης χτύπησε το κεφάλι του και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Μάλιστα, ήθελε να υλοποιήσει ένα τάμα για τον αδερφό του, που δίνει τον δικό του αγώνα αντιμετωπίζοντας τη λευχαιμία.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο νεαρός υπέστη πλήρη τετραπληγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παρέμεινε διασωληνωμένος για 55 ημέρες.

Τέσσερις μήνες μετά το ατύχημά του, ο νεαρός από την Αμάρυνθο, έδωσε το δικό του μήνυμα μιλώντας στον Alpha. Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, βρίσκεται ο αδελφός του, Στέργιος.

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τι είναι ο Γιάννης για μένα. Κάθε άνθρωπος που νιώθει αυτόν τον δεσμό αίματος θα με καταλάβει” λέει ο αδερφός του. “Εξ αρχής το κατάλαβε, από τη στιγμή που έπεσε μέσα στο νερό, δεν ένοιωθε τα άκρα του. Εξ αρχής το κατάλαβε”.

“Θέλοντας να τηρήσει το έθιμο και για άλλους λόγους, ίσως κάποιο τάμα που είχε κάνει για εμένα λόγω της λευχαιμίας που περνάω, αποφάσισαν να τηρήσουν το έθιμο στην Αμάρυνθο. Έκανε πολλές κινήσεις που δεν τις ήξερα, επισκεπτόταν μοναστήρια και εκκλησίες και δεν μου τα έλεγε για να μην με στενοχωρήσει. Από εκείνη τη στιγμή, η μάνα μου βλέπει δύο παιδιά να παλεύουν στα νοσοκομεία”.

“Έγινε το χειρουργείο την ίδια ημέρα, αποσυμπιέστηκε ο νωτιαίος μυελός, διασωληνώθηκε και έμεινε στην εντατική 55 ημέρες. Αγωνιούσα για το πότε θα ανοίξει τα μάτια του. Περιμέναμε πώς και πώς να βγει, δεν πίστεψα στιγμή ότι δεν θα βγει” είπε ακόμη ο αδερφός του. Μέσω του αδερφού του, ο Γιάννης έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μεγάλο κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε, την ώρα που συνεχίζεται ο αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα