Αυτό είναι το νέο σποτ της ΓΓΠΠ με την Κατερίνα Λέχου

Το νέο σποτ της ΓΓΠΠ με την Κατερίνα Λέχου
Το νέο σποτ της ΓΓΠΠ με την Κατερίνα Λέχου YOUTUBE / @ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το σποτ με τον Χρήστο Λούλη αποσύρθηκε, μετά από αντιδράσεις. Η ΓΓΠΠ παρουσιάζει το νέο της σποτ με τίτλο "Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές".

Μετά την απόσυρση του σποτ με τον Χρήστο Λούλη, λόγω πολλαπλών αντιδράσεων για σεξισμό, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρουσιάζει το νέο ενημερωτικό της σποτ «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές», στο πλαίσιο του συντονιστικού της ρόλου για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού Covid-19.

Το νέο σποτ, με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου, αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

ADVERTISING

Ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Το σποτ αυτό, μας προτρέπει να τηρούμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ιδίως να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς σήμερα και αύριο. Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες.

Δείτε το βίντεο εδώ:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: άρση μέτρων, Κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς, Covid-19
SHARE:

24Media Network