Χαλάστρα: Στο σχολείο με μάσκες, αντισηπτικά και κουβέρτες

Χαλάστρα: Στο σχολείο με μάσκες, αντισηπτικά και κουβέρτες
OPEN TV

Μαθητές στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης επέστρεψαν στο σχολείο μαζί με τις κουβέρτες τους, δεδομένου ότι πρόκειται για μία περιοχή με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οπότε προκρίθηκε από την διεύθυνση αυτή η λύση.

Οι μαθητές στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, κλήθηκαν να φέρουν μαζί τους και κουβέρτα εκτός από μάσκες και αντισηπτικά, την πρώτη ημέρα υποδοχής των μαθητών στα δημοτικά σχολεία της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι κουβέρτες ζητήθηκαν από τους μαθητές ως επιπρόσθετο μέτρο “θέρμανσης”, καθώς οι αίθουσες θα θερμαίνονται κανονικά, αλλά τα παράθυρα θα είναι ανοιχτά και η περιοχή έχει αρκετό κρύο, υγρασία και βροχή, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται χιονιάς.

Η διευθύντρια του εν λόγω δημοτικού σχολείου, στην κωμόπολη Χαλάστρα έξω από την Θεσσαλονίκη, δήλωσε πως οι οδηγίες λειτουργίας των σχολείων έρχονται από το Υπουργείο Υγείας, χωρίς να σημαίνει πως αυτό μπορεί να προβλέψει τα πάντα.

“Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας χειμώνα. Σκεφτήκαμε μία μικρή κουβερτούλα για να μπαίνει στα πόδια του παιδιού να μην κρυώνει. Οι αίθουσες θα αερίζονται με βάση την εγκύκλιο του Υπουργείου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα