Χαμός σε πτήση από Αθήνα για Ηράκλειο – Επιβάτιδα δεν ήθελε να βάλει μάσκα

Χαμός σε πτήση από Αθήνα για Ηράκλειο – Επιβάτιδα δεν ήθελε να βάλει μάσκα

Με καθυστέρηση μίας ώρα και έπειτα από μεγάλη αναστάτωση αναχώρησε η πτήση από Αθήνα για Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής, από την άρνηση επιβάτιδος να φορέσει μάσκα. Επέμβαση της αστυνομίας και... λιποθυμίες.

Μεγάλη αναστάτωση και καθυστέρηση μίας ώρας στη νυχτερινή πτήση της Παρασκευής από το “Ελ. Βενιζέλος” για το “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου Κρήτης, όταν μίας επιβάτιδα αρνήθηκε να ταξιδέψει με μάσκα.

Η πτήση με 200 επιβάτες ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 22:40, ωστόσο εν τέλει αναχώρησε στις 23:30 μετά το περιστατικό, με τη συγκεκριμένη γυναίκα να αρνείται πεισματικά να φορέσει τη μάσκα, όπως της συνιστούσαν οι αεροσυνοδοί. Αντ’ αυτού, η ίδια αποφάσισε να καθίσει σε άλλη θέση, προκαλώντας τη δυσφορία των συνεπιβατών και αναγκάζοντας το πλήρωμα να ενημερώσει την Ασφάλεια του Αερολιμένα. Η ένταση από την πλευρά της κορυφώθηκε, αφού όπως αναφέρει το Cretalive η επιβάτιδα λιποθύμησε όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.

Λίγα λεπτά αργότερα έσπευσε ασθενοφόρο παραλαμβάνοντας τη γυναίκα, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες απορούσαν πώς κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους του αεροδρομίου και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο χωρίς να φορά μάσκα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα