Χανιά: Προφυλακίστηκε ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες
Προφυλακίστηκε ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες στα Χανιά zarpanews.gr

Ο δικηγόρος των κοριτσιών ζήτησε και από άλλες μαθήτριες που ενδέχεται να υπέστησαν ασελγείς πράξεις, να προχωρήσουν σε καταγγελίες.

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ο 57χρονος καθηγητής μετά τις καταγγελίες ανήλικων μαθητριών του για ασέλγεια.

Ο δικηγόρων τριών κοριτσιών, Ευγένιος Αρετάκης, απηύθυνε έκκληση σε όσες άλλες μαθήτριες έχουν υποστεί ασελγείς πράξεις, να βγουν να το καταθέσουν, “ώστε αυτή η ιστορία να λάβει τις πραγματικές της διαστάσεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη”, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr

“Η έκταση της υπόθεσης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχει πάρει μέχρι στιγμής. Περιμένουμε τη διάταξη της Εισαγγελίας για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη. Αυτό θα βοηθήσει περισσότερα κορίτσια να μιλήσουν. Αυτές οι υποθέσεις δεν παραγράφονται εύκολα. Άρα ακόμα και τα κορίτσια έχουν υποστεί ασέλγεια πριν από πολλά χρόνια πρέπει σήμερα να βγουν να το καταθέσουν. Αυτή η ιστορία πρέπει να βγει” τόνισε ο κ. Αρετάκης. 

Σημειώνεται πως οι τρεις κοπέλες κατά την τέλεση των πράξεων ήταν ηλικίας 12 έως 14 ετών. 

Στον 57χρονο Χανιώτη, που είναι και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά και συνελήφθη πριν μερικές ημέρες, έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ενώ μετά την απολογία του που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων έως τη Δευτέρα που αναμένεται να οδηγηθεί στο κατάστημα κράτησης 

Ο 57χρονος πάντως από την πλευρά του, αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας. 

Το χρονικό 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του zarpanews.gr, η όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά από καταγγελία για πρόσφατο περιστατικό σε βάρος μαθήτριας, με τις αστυνομικές υπηρεσίες να διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση. Η καταγγελία στις αστυνομικές αρχές έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της όλης υπόθεσης και τελικά να υπάρχουν κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος και άλλων ανήλικων κοριτσιών, που πηγαίνουν πίσω ακόμα και 5-6 χρόνια.

Σημειώνεται πως στον καθηγητή, έχουν απαγγελθεί επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα