Χαρδαλιάς: Δεν υπάρχει θέμα πανικού, αλλά θέμα απόλυτης επιφυλακής

Χαρδαλιάς: Δεν υπάρχει θέμα πανικού, αλλά θέμα απόλυτης επιφυλακής
O υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. video printscreen Thesstoday

"Με συνεργασία και με συνεννόηση θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή την κρίσιμη καμπή", τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς από τη Θεσσαλονίκη.

“Δεν τίθεται θέμα αυστηροποίησης των μέτρων”, τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε ότι πρέπει να τηρηθούν πιστά τα μέτρα για τον κορονοϊο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι “δεν υπάρχει θέμα πανικού, αλλά υπάρχει θέμα απόλυτης επιφυλακής. Δεν υπάρχει θέμα αυστηροποίησης των μέτρων, υπάρχει θέμα πιστής κα αυστηρής τήρησης των υπαρχόντων”.

Ενώ τόνισε: “Μέσα από αυτό το πλέγμα αντιμετωπίζουμε όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν την αύξηση του ιικού φορτίου σε κάποιες περιοχές και δη και στη Θεσσαλονίκη. Με συνεργασία και με συνεννόηση θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή την κρίσιμη καμπή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα