Χειροπέδες για γάμο - μαϊμού: Γεωργιανή ήθελε να ελληνοποιηθεί

Χειροπέδες για γάμο - μαϊμού: Γεωργιανή ήθελε να ελληνοποιηθεί

Γαμπρός, νύφη και κουμπάρος πιάστηκαν στα πράσα από την ΕΛ.ΑΣ στην Αριδαία Πέλλας. Λευκός γάμος, με στόχο την ελληνοποίηση Γεωργιανής. Στα 500 ευρώ το "δόλωμα" από τον 56χρονο εγκέφαλο

"Λευκός" γάμος για την ελληνοποίηση 38χρονης Γεωργιανής αποκαλύφθηκε στην Αριδαία Πέλλας. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ αυτών ο "γαμπρός", η "νύφη" και ο "κουμπάρος", ενώ, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν προκύπτει η δράση οργανωμένου κυκλώματος παράνομης ελληνοποίησης αλλοδαπών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ως ηθικός αυτουργός για την υπόθεση συνελήφθη 56χρονος, ο οποίος έπεισε έναν 47χρονο να ντυθεί γαμπρός, αφού τού έταξε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Το "μυστήριο" τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο, στο δημαρχείο Αριδαίας, ενώ ως μάρτυρας παρέστη ένας 69χρονος.

Ο εικονικός γάμος αποκαλύφθηκε έναν μήνα αργότερα, όταν οι "νεόνυμφοι" πέρασαν από την καθιερωμένη συνέντευξη για τη χορήγηση της άδειας παραμονής στην 38χρονη. Στη διαδικασία αυτή συμμετείχε και ο 69χρονος, που γνώριζε για την εικονικότητα του γάμου και υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network