Χριστίνα Λαμπίρη: "Σώθηκα από θαύμα από τη φωτιά στο Μάτι"

Χριστίνα Λαμπίρη
Χριστίνα Λαμπίρη NDP PHOTO AGENCY

Η γνωστή παρουσιάστρια περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε στο Μάτι, λίγο πριν καεί ολοσχερώς το σπίτι της. Αναφέρει πως ήταν έτοιμη να κατέβει στην παραλία, όταν ένα τηλεφώνημα του συζύγου της την απέτρεψε και έτσι σώθηκε.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στο Μάτι και αποκαλύπτει ότι ήταν έτοιμη να κατέβει στην παραλία, όταν την πήρε ο άντρας της τηλέφωνο και της είπε να μην κατέβει στην παραλία και να φύγει κατευθείαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια περιγράφει τις δραματικές στιγμές στο Μάτι:

ADVERTISING

«Σώθηκα από θαύμα. Με πήρε ο άνδρας μου τηλέφωνο και μου είπε "φύγε τώρα από το σπίτι και μην κατέβεις στη θάλασσα". Αν είχα κατέβει στη θάλασσα, γιατί αυτή ήταν η αρχική μου σκέψη, θα είχα μπλοκαριστεί και θα είχα καεί. Έφυγα από το αντίθετο ρεύμα. Δεν είχα πανικό. Δεν ξέρω να περιγράψω το συναίσθημα. Επιβίωση. Σε ελάχιστα λεπτά η φωτιά πλησίασε το σπίτι, έκαψε τοίχους, ταβάνι, έπιπλα, αυλές. Έμεινε η οικοδομή. Σιγά σιγά το σπίτι το φτιάχνουμε ξανά. Το 80% του σπιτιού καταστράφηκε. Ένα δράμα. Ακούς το σφύριγμα του αέρα μέσα από τα καμένα σπίτια, τα χαλάσματα και μέσα στην ηρεμία αυτός ο ήχος σου θυμίζει την τραγωδία. Τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ο τόπος των αμέριμνων καλοκαιρινών διακοπών για παιδιά, γονείς, παππούδες έγινε ένας εφιάλτης. Από το σπίτι μου ένα χιλιόμετρο να περπατήσεις όλα είναι μαύρα. Πολλές φορές αναρωτιέμαι "το έχω ζήσει όλο αυτό; Το έζησα όλο αυτό στην πραγματικότητα;"».

SHARE:

24Media Network