Δέσποινα Στυλιανοπούλου: “Κλαίμε για τα θύματα κακοποίησης”

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: “Κλαίμε για τα θύματα κακοποίησης”
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου Γιωργος Κουκουλης / papadakispress

Η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε για τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, ενώ ζήτησε να επανέλθει άμεσα η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών.

Καλεσμένη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 13/2 στην τηλεοπτική εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία μίλησε για τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, ενώ ζήτησε από τη Ναταλία Γερμανού να κάνει έκκληση προς την κ. Μενδώνη και τον πρωθυπουργό να επαναφέρουν άμεσα την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών.

“Θέλω να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Κλαίμε για αυτά τα παιδιά που έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν, που δε μπορούνε να πούνε ‘όχι’, που φοβούνται ότι θα τους διώξουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί αυτή τη στιγμή το θέατρο και να μη ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, σε παρακαλώ Ναταλία να πεις στην κ. Μενδώνη, την Υπουργό Πολιτισμού, να πει στον πρωθυπουργό να επανέλθει η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος (των ηθοποιών)”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: “Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά. Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανένας, αλλά αυτό πρέπει αμέσως να γίνει είναι η επαναφορά της ασκήσεως επαγγέλματος”.

Καταλήγοντας η ηθοποιός είπε: “Όταν τελείωσα την Δραματική σχολή πήγα στα Τρίκαλα και δεν είχα ακόμα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλοί επέστρεψαν τα εισιτήριά τους. Στην εποχή μας μπορεί να σου έκαναν πρόταση κι αν έλεγες ότι ήρθα να εργαστώ, δεν σε παρενοχλούσε. Δεν είχαμε αυτό το ξέφραγο αμπέλι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα