ΔΕΘ: Οι gamers έκαναν “γυαλιά καρφιά” PC και δεκάδες οθόνες

ΔΕΘ: Οι gamers έκαναν “γυαλιά καρφιά” PC και δεκάδες οθόνες
Στιγμιότυπο από την ολοκλήρωση του τουρνουά Gameathlon στην 85η ΔΕΘ thessnews

Ο χώρος του gaming στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε "πεδίο μάχης" στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Gameathlon. "Γυαλιά καρφιά" δεκάδες οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία στο χώρο των gaming στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης τόσο της Έκθεσης όσο και του Gameathlon.

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, διοργανωτές, εκθέτες και νικητές του τουρνουά Gameathlon με τα έπαθλα στα χέρια «έγιναν ένα», πανηγυρίζοντας τη νίκη σπάζοντας τους υπολογιστές και ρημάζοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Στιγμιότυπο από την ολοκλήρωση του τουρνουά Gameathlon στην 85η ΔΕΘ thessnews


Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο «Cowboy», υπεύθυνος της διοργάνωσης του τουρνουά, μάζεψε όλες τις οθόνες των υπολογιστών στο κέντρο της σκηνής και με μια βαριοπούλα τα έκανε «γυαλιά καρφιά».

Με ανάρτησή του στο Facebook, το Gameathlon ξεκαθάρισε πως “με το τέλος της εκδήλωσης του eGaming 2021 πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό φινάλε, όπου ο διοργανωτής, Ανδρέας «Cowboy» Δερδεμέζης, έσπασε παλαιές οθόνες και υπολογιστές” και πως “το special κλείσιμο αυτό πραγματοποιείται κάθε χρονιά από το 2013 στο τέλος του eGaming στην ΔΕΘ”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα