Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος λόγω χιονόπτωσης – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος λόγω χιονόπτωσης – Πού χρειάζονται αλυσίδες
Χιόνια στην Πάρνηθα. Φωτό αρχείου Eurokinissi

Διεκόπη η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του Τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα, λόγω χιονόπτωσης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διακόπηκε, από το ύψος του τελεφερίκ εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώνεται αυτήν την ώρα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας η χιονόπτωση σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του δρόμου είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή κυκλοφορίας για την ασφάλεια των οδηγών. Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε πολλούς δρόμους σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας.

Δείτε που χρειάζονται αλυσίδες

https://www.news247.gr/download/8657//951000/deltio.pdf

Ο καιρός

  • Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με χιονοπτώσεις οχι μόνο σε ορεινά και ημιορεινά αλλά ακόμη και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδος
  • Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά κατά 8 με 10 βαθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο ενισχυόμενοι το Σαββατοκύριακο στα 8 με 9 μποφόρ

Το Σαββατοκύριακο έρχονται πολλές βροχές ,χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα, Τετάρτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 07 με 08 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 10 με 11 βαθμούς και μόνο κατά τόπους στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version