Διέλυσαν κοσμηματοπωλείο και λήστεψαν και διπλανό ψιλικατζίδικο

Διέλυσαν κοσμηματοπωλείο και λήστεψαν και διπλανό ψιλικατζίδικο
Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Έξι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα με κλεμμένο Ι.Χ. στην είσοδο κοσμηματοπωλείου στο Π. Φάληρο-Αφαίρεσαν κοσμήματα από τις προθήκες και στη συνέχεια παραβίασαν την είσοδο διπλανού ψιλικατζίδικου και με την απειλή αντικειμένων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Γυαλιά-καρφιά άφησαν πίσω τους έξι άγνωστοι δράστες λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, επί της οδού Ζησιμοπούλου 91, στο Π. Φάληρο.

Αρχικά εισέβαλαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στην είσοδο κοσμηματοπωλείου, που την διέλυσαν και αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια από τις προθήκες. Στη συνέχεια, παραβίασαν την είσοδο διπλανού ψιλικατζίδικου και μόλις εισήλθαν σε αυτό ήρθαν αντιμέτωποι με έναν υπάλληλο, τον οποίο ακινητοποίησαν με απειλή αντικειμένων και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ εγκατέλειψαν στο σημείο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να διαλύσουν την είσοδο του κοσμηματοπωλείου. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα