Διήμερη απεργία από τους εφοριακούς

Δημόσιος Τομέας,στιγμιότυπο από Εφορία,Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Δημόσιος Τομέας,στιγμιότυπο από Εφορία,Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σε διήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εφοριακοί. Οι προθεσμίες που λήγουν μεταφέρονται για την ερχόμενη Δευτέρα

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι στις εφορίες και το υπουργείο Οικονομικών, αντιδρώντας στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας αναφορικά με το μέλλον των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών.

"Η διάλυση των υπηρεσιών (εφορίες, ΓΓΠΣ, Ν.Π. ΥΠΟΙΚ κλπ), η ιδιωτικοποίηση των αντικειμένων, η ενοχοποίηση των εργαζομένων κλπ, έχουν ετοιμάσει το έδαφος. Το επόμενο στάδιο είναι οι απολύσεις", υποστηρίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν τη διάλυση των υπηρεσιών (εφορίες, ΓΓΠΣ, Ν.Π. ΥΠΟΙΚ κλπ) και την ιδιωτικοποίηση των φοροελέγχων που, όπως υποστηρίζουν, έχουν ετοιμάσει το έδαφος για το επόμενο στάδιο που είναι οι απολύσεις.

Οι προθεσμίες που λήγουν σήμερα, Πέμπτη και αύριο Παρασκευή (ληξιπρόθεσμες οφειλές, κ.α..) μεταφέρονται για τους φορολογούμενους, που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, κατά μία εργάσιμη μέρα, δηλαδή για την ερχόμενη Δευτέρα.

SHARE:

24Media Network