Δίκη Φιλιππίδη: Οι κλειστές πόρτες και η διακοπή για τις 14 Απριλίου

Δίκη Φιλιππίδη: Οι κλειστές πόρτες και η διακοπή για τις 14 Απριλίου
Δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη Eurokinissi

Για "κατάρρευση των κατηγοριών" εις βάρος του πελάτη του, έκανε λόγο ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Διακόπηκε η δίκη για τις 14 Απριλίου.

Με τις ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής γύρω από τα όσα έλαβαν χώρα το 2008, έτος κατά το οποίο η γυναίκα αναφέρει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Πέτρο Φιλιππίδη, συνεχίστηκε η δίκη του ηθοποιού κεκλεισμένων των θυρών.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν τόσο οι δύο άλλες καταγγέλλουσες, όσο και η σύζυγος και ο γιος του κατηγορούμενου ηθοποιού. Εντός της δικαστικής αίθουσας, η γυναίκα απάντησε στις ερωτήσεις των δικηγόρων που υποστηρίζουν την κατηγορία, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη περιγράψει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη», εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 14 Απριλίου οπότε και θα υποβληθούν ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης και πάλι, δίχως να επιτρέπεται η δημοσιότητα. Κατά την έξοδο των δικηγόρων από την αίθουσα, σε δηλώσεις προχώρησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι «είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου είπε: «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα