Δίκη φλαουτίστα: Βαρύ “κατηγορώ” από τους γονείς

Δίκη φλαουτίστα: Βαρύ “κατηγορώ” από τους γονείς
Στιγμιότυπο από αίθουσα Εφετείου Eurokinissi

Ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό κατά του καθηγητή μουσικής και διακεκριμένου φλαουτίστα που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών του.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αναβίωσαν οι μνήμες γύρω από το φρικτό «κατηγορώ» που έχει αποδοθεί στον καθηγητή μουσικής και διακεκριμένο φλαουτίστα, ο οποίος φέρεται να αποπλάνησε δύο ανήλικες μαθήτριές του.

Με τον κατηγορούμενο ο οποίο πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών, να είναι απών από τη διαδικασία, η μητέρα του 11χρονου σήμερα κοριτσιού αναφέρθηκε στο διάστημα 2016-2017, όταν ο καθηγητή έκανε μαθήματα στην 8χρονη τότε κόρη της. «Άρχισε να παραπονιέται γύρω στον Απρίλιο, έλεγε δεν θέλω να πάω, δυσανασχετούσε πράγμα το οποίο δεν είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της» υποστήριξε η μάρτυρας, αναφέροντας πως ακόμα και σήμερα το κορίτσι «φοβάται μόνη της, θέλει να κοιμάται με τον αδελφό της, είναι πολύ επιφυλακτική με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας».

Όπως κατέθεσε, η ίδια έμαθε τί είχε συμβεί από τους αστυνομικούς που εξέτασαν το παιδί το καλοκαίρι του 2017. «Στην αστυνομία το παιδί μου μίλησε, τους είπε για θωπείες, ενστερνίζομαι απόλυτα την κατάθεση της, είδα η ίδια διαφορετική συμπεριφορά του παιδιού μου» υποστήριξε, ενώ από την πλευρά του ο πατέρας του κοριτσιού είπε: «Με πήρε στο γραφείο ένας ανώτερος αξιωματικός και μου περιέγραψε τι είπε η Ειρήνη. Μου είπε ότι ο κατηγορούμενος τη χάιδευε μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία και επίσης ότι στον υπολογιστή του υπήρχαν φωτογραφίες της».

Τέλος, ο μάρτυρας περιέγραψε ότι αυτό που συνέβη στην κόρη του θα τη σημαδεύει για πάντα, λέγοντας: «δεν είναι γρίπη αυτό να πάρει ένα ντεπόν και να φύγει. Δεν φεύγει αυτό το πράγμα».

Να σημειωθεί πως στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν οι γονείς του δεύτερου κοριτσιού που φέρεται να αποπλάνησε ο κατηγορούμενος, καθώς όπως έγινε γνωστό, κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Η δίκη θα συνεχιστεί ‪στις 15 Οκτωβρίου.‬

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα