Δικηγόρος 21χρονου για Τοπαλούδη: "Θα πέθαινε ακόμη κι αν πήγαινε στο νοσοκομείο"

Δικηγόρος 21χρονου για Τοπαλούδη: "Θα πέθαινε ακόμη κι αν πήγαινε στο νοσοκομείο"

Αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια - Ο δικηγόρος του 21χρονου δηλώνει πως ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο και πως εκείνος τη χτύπησε με το σίδερο.

O συνήγορος του 21χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, Άκης Δημητριάδης αποκάλυψε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα.

Όπως τόνισε ο κ. Δημητριάδης, αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια και πως ο εντολέας του ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι ενώ έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν εκεί και σε ποιο σημείο η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου.

ADVERTISING

Υπογράμμισε ότι ο 19χρονος ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε το φονικό σίδερο. "Η ιατροδικαστική έκθεση που υπάρχει αναφέρει ότι η άτυχη κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ουσιαστικά εντός πάρα πολύ μικρού χρονικού διαστήματος θα είχε αποβιώσει από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από το κεφάλι" πρόσθεσε και επεσήμανε "ακόμη κι αν μεταφερόταν στο νοσοκομείο".

Θυμίζουμε πως οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της Τοπαλούδη βρίσκονται πλέον στις φυλακές Γρεβενών.

Αρχικά μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί λόγω του ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους, ο 19χρονος και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

Βρέθηκε ο κρατούμενος που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, βρέθηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. 

Δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος των δώδεκα κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέσχοντες στον ξυλοδαρμό του. Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο παθών δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη, Δολοφονία στη Ρόδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ίδια φυλακή και σε απομόνωση οι νεαροί

Δολοφονία Τοπαλούδη: "Δεν έχω συγγενική σχέση με τον 21χρονο"

SHARE:

24Media Network