Δικηγόρος καθαρίστριας: Έχει 13 παιδιά, όλα άνεργα, ήθελε να μην χάσει τη θέση

Κύμα αλληλεγγύης για την καθαρίστρια
Κύμα αλληλεγγύης για την καθαρίστρια EUROKINISSI

Ο Βασίλης Καραβίδας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η πελάτισσά του (καθαρίστρια με 13 παιδιά) πλαστογράφησε την ημερομηνία αποφοίτησης στο απολυτήριο του δημοτικού σχολείου.

Τους λόγους για τους οποίους η καθαρίστρια από την Πρέβεζα πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 8 χρόνια κάθειρξη περιέγραψε ο δικηγόρος της Βασίλης Καραβίδας στον Νews24/7 στους 88,6.

Όπως είπε, η γυναίκα αυτή έχει 13 παιδιά εκ των οποίων τα 4 ανήλικα. Ζει σε ένα μικρό χωριό όπου κυριαρχεί η φτώχεια, με ανύπαρκτες πιθανότητες εύρεσης εργασίας.

ADVERTISING

Προκειμένου να υποβάλλει νόμιμα δικαιολογητικά πρόσληψης ως καθαρίστρια – βοηθός θαλάμου στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, άλλαξε τη χρονολογία αποφοίτησης καθώς προϋπόθεση ήταν να έχει τελειώσει το 1980, αλλά εκείνη είχε αποφοιτήσει το 1981.

Ήθελε να μην χάσει τη θέση κι επέλεξε να πλαστογραφήσει το χαρτί ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον την ευπρεπή διαβίωση των ανήλικων -τότε- παιδιών της.

Ο κ. Καραβίδας πρόσθεσε πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από 10-12 χρόνια και οδηγήθηκε στο ακροατήριο όπου απερρίφθη το αίτημα αναβολής. Ήταν κλινήρης με καρδιακό πρόβλημα, είχε βάλει απινιδωτή και δικάστηκε ερήμην αλλά της έδωσαν αναστολή.

Συμπλήρωσε ότι όλα τα παιδιά της είναι άνεργα και ο σύζυγός της εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο ίδιο νοσοκομείο. Η δίκη στο εφετείο θα γίνει στις 5 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα σκληρή καταδίκη καθαρίστριας μητέρας 13 παιδιών για έτος αποφοίτησης από το δημοτικό

SHARE:

24Media Network