Δικηγόρος Ρωμανού: Το παιδί αντιδρά. Θα κατέβει και σε απεργία δίψας

Δικηγόρος Ρωμανού: Το παιδί αντιδρά. Θα κατέβει και σε απεργία δίψας
MotionTeam

Τι είπε σε πρωινή εκπομπή ο δικηγόρος του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης

Οριακή είναι η κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, σύμφωνα με το δικηγόρο του, Φραγκίσκο Ραγκούση.

“Οι στιγμές για το παιδί αυτό είναι πια κρίσιμες”, είπε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα πάει μόνο ο πατέρας του Ρωμανού. “Η μητέρα δεν θα τον συνοδεύσει, ο πατέρας θα θέσει το πρόβλημα του παιδιού του, πρόβλημα ζωής και θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό της χώρας μία λύση, έστω νομοθετική, όχι παρέμβαση στη δικαστική εξουσία, απλά να υπάρχει μία επιτάχυνση στις όλες διαδικασίες, γιατί η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό, έχει κουραστεί. Χθες το βράδυ που τον είδα, έχει καταπέσει ακόμα, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο Ρωμανός αντιδρά. Ήδη έχει εξαγγείλει ότι θα κατέβει και σε απεργία δίψας”, τόνισε. “Γιατί τον αφήσατε να δώσει εξετάσεις, γιατί μεταφέρθηκε από την Αυλώνα, για να μην παρακολουθήσει;”, διερωτήθηκε ο κ. Ραγκούσης, ενώ σημείωσε ότι δίνονται άδειες ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν κάνει δολοφονίες.

Σημειώνεται ότι στις 11.00 το πρωί αναμένεται να συναντηθεί ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ ο ίδιος ο Νίκος Ρωμανός δηλώνει αντίθετος στην εν λόγω συνάντηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα