Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Πήγε “απροειδοποίητα” να κοινωνήσει – Εμφανίστηκε αγνώριστη

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Πήγε “απροειδοποίητα” να κοινωνήσει – Εμφανίστηκε αγνώριστη
Δήμητρα Λιάνη Eurokinissi

Αγνώριστη εμφανίστηκε η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου στον ναό της Αγ. Τριάδας, προκειμένου να λάβει τη θεία κοινωνία από τον πνευματικό της.

Αγνώριστη εμφανίστηκε η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, στο ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να μεταλάβει.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο πνευματικός της πατέρας, αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη πήγε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πρωί της Κυριακής, για να κοινωνήσει.

Facebook (Τιμόθεος Ηλιάκης)

«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, » Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς» ήταν η απάντησή της

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης“, έγραψε στην ανάρτηση ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης.

Ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης υπήρξε ο πνευματικός στον οποίο εξομολογούνταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, του εξέφραζε τους προβληματισμούς του και του ζητούσε μια άλλη άποψη, πέρα από το πλαίσιο της δικής του ιδεολογίας. Πάντοτε ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος είχε μια απάντηση και παραδείγματα μέσα από την Αγία Γραφή και την ιστορία του ελληνικού έθνους. Μάλιστα, ο ιερέας είχε αποκαλύψει ότι ο πολιτικός που σημάδεψε τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες του 20ού αιώνα δεν φημιζόταν για τις σχέσεις του με την Εκκλησία, ωστόσο στα τελευταία χρόνια του έκανε μια στροφή, με έντονες υπαρξιακές και θρησκευτικές αναζητήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα