Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε η αίτηση για ακύρωση της μεταγωγής του στον Δομοκό

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε η αίτηση για ακύρωση της μεταγωγής του στον Δομοκό
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας Eurokinissi

Το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας απέρριψε το Αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα υιοθετώντας την εισήγηση της εισαγγελέως που έχει προτείνει την απόρριψη του αιτήματος ως "απαράδεκτο".

Απορρίφθηκε, με ομόφωνη κρίση, η αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για ακύρωση της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού και ακύρωση της σχετικής απόφασης της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

Το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας φαίνεται πως υιοθέτησε την εισήγηση της εισαγγελέως που έχει προτείνει από την περασμένη Παρασκευή να απορριφθούν οι αιτήσεις.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας Λαμίας πρότεινε να απορριφθεί «ως απαράδεκτο» το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό, στο δε αίτημα για ακύρωση της απόφασης Νικολάου η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί το δικαστήριο αναρμόδιο, διότι πρόκειται για ατομική διοικητική πράξη και αρμόδια να την κρίνουν είναι τα διοικητικά δικαστήρια.

“Κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του τα επόμενα 24ωρα”

Την ίδια ώρα ο Θοδωρής Σδούκος, γιατρός του Δημήτρη Κουφοντίνα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου . Σε ανακοίνωσή του τονίζει πως “η υπογλυκαιμία, συνοδευόμενη από επικείμενες ηλεκτρολυτικές διαταραχές, μπορεί να αποβεί ανά πάσα στιγμή μοιραία για το μυοκάρδιο και τον εγκέφαλο”.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας, παρουσιάζει, όπως σημειώνει ο γιατρός του, βαριά απίσχανση, γενικευμένη μυϊκή αδυναμία άμφω, αίσθημα ζάλης και σημεία αφυδάτωσης.

Ο κ. Ζδούκος απευθύνει έκκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς “να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και υπογραμμίζει πως “Μια ζωή κερδισμένη είναι σημαντικότερη από οποιοδήποτε “πολιτικό κόστος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα