Δημήτρης Λιγνάδης: Αποφυλακίστηκε παρά την ενοχή του για δύο βιασμούς

Δημήτρης Λιγνάδης: Αποφυλακίστηκε παρά την ενοχή του για δύο βιασμούς
Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά την αποφυλάκισή του Eurokinissi

Αποφυλακίστηκε ο ένοχος για δύο βιασμούς Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος επιστρέφει σπίτι του παρά την ποινή κάθειρξης 12 ετών που του επιβλήθηκε την Τετάρτη. Οι πρώτες του δηλώσεις (VID).

Ελεύθερος είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό, επιστρέφοντας σπίτι του.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ευχαρίστησε τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια και σημείωσε ότι “κάποιοι έπαιζαν 1,5 χρόνο μόνοι τους μπάλα” και πρόσθεσε ότι στο τέλος πιστεύει ότι “στο Εφετείο θα αποκατασταθεί η αλήθεια”.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς αλλά του δόθηκε αναστολή ως την εκδίκαση του εφετείου, βρήκε το ποσό των 30.000 ευρώ που είχε οριστεί ως εγγύηση και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (13/07) και παρά την ποινή κάθειρξης 12 ετών που επιβλήθηκε στον Δ. Λιγνάδη, το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρέπει να του χορηγηθεί ανασταλτικό έως την έφεση προκαλώντας τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονταν στην αίθουσα, φωνάζοντας: Ντροπή σας, ξεφτίλες, να του δώσετε τα παιδιά σας να τα προσέχει ο Λιγνάδης“.

Η απόφαση ελήφθη και πάλι κατά πλειοψηφία. Μειοψήφησαν δύο ένορκοι και μία σύνεδρος.

Επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι:

  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
  • εμφάνιση 3 φορές στο ΑΤ της περιοχής του
  • την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 29 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα