Δημοτικός υπάλληλος μαζί με το γκαζόν, "κούρεψε" και μια Jaguar στη Λάρισα

Δημοτικός υπάλληλος μαζί με το γκαζόν, "κούρεψε" και μια Jaguar στη Λάρισα

Ποιο το ποσό που κατέβαλε ο δήμος Λάρισας σε επιχειρηματία της πόλης για τη ζημιά που προκλήθηκε στο πολυτελέστατο αυτοκίνητό του από χορτοκοπτικό μηχάνημα

Αποζημίωση σε επιχειρηματία της πόλης, αναγκάστηκε να καταβάλει ο δήμος Λάρισας προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε στο πολυτελέστατο αυτοκίνητο του από χορτοκοπτικό μηχάνημα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος της Λάρισας, συνέβη στις αρχές του περασμένου Απριλίου. Υπάλληλος του δήμου εκτελούσε εργασίες με χορτοκοπτικό μηχάνημα σε παρτέρι, κοντά στο οποίο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο μάρκας Jaguar. Όπως αποδείχτηκε, όμως εκτός από το γρασίδι, ο υπάλληλος "κούρεψε" και το όχημα.

Επακόλουθο ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να καταγγείλει το γεγονός στο δήμο, ζητώντας αποζημίωση. Η αρμόδια υπηρεσία αποδέχτηκε το αίτημα και του κατέβαλε το ποσό των 163,59 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο χορτοκοπτικό μηχάνημα έχει "πρωταγωνιστήσει" και σε άλλο παρόμοιο περιστατικό, πάλι με "θύμα" αυτοκίνητο. Σ΄αυτό η ζημιά κόστισε στο δήμο 95 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network