Διοικητής Νοσοκομείου Καρδίτσας: Δεν γνώριζα για το έγγραφο εμβολιασμού

Διοικητής Νοσοκομείου Καρδίτσας: Δεν γνώριζα για το έγγραφο εμβολιασμού
KARDITSALIVE.NET

"Επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου κατά όσων ψευδώς και με δόλο, διακινούν την πληροφορία ή δηλώνουν ότι ήμουν, είτε διακινητής είτε σε γνώση της διακίνησης του επίμαχου εγγράφου συναίνεσης εντός του νοσοκομείου" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κεχαγιάς.

Άμεσα αντέδρασε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην παράλογη απαίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, με έγγραφο που ζητούσε από τους εμβολιαζόμενους υγειονομικούς να αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανές παρενέργειες.

Το θέμα έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννάκος, ο οποίος ανέφερε ότι "στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, σήμερα που πήγε να εμβολιαστεί το υγειονομικό προσωπικό τους μοίρασαν δήλωση που θα πρέπει να υπογράψουν ότι συναινούν στον εμβολιασμό, παρ' όλο που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη και θανατηφόρες. Στο ίδιο έντυπο θα πρέπει να υπογράψουν όσοι συνάδελφοι δεν συναινούν στον εμβολιασμό για προσωπικούς λόγους και αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη".

Σε έγγραφη δήλωση προχώρησε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημήτρης Κεχαγιάς αναφορικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε από την διακίνηση εγγράφου σχετικά με τον εμβολισμό κατά της COVID-19.

Στη δήλωσή του ο κ. Κεχαγιάς αναφέρει, σύμφωνα με το karditsalive.net.

"Σε συνέχεια της υποβληθείσας παραίτησής μου, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του Υπουργού Υγείας, θα προβώ σε αναλυτικές δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα μετά την ολοκλήρωση της διενεργούμενης ΕΔΕ.

Επί του παρόντος, όμως, δηλώνω κατηγορηματικά ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου κατά όσων ψευδώς και με δόλο, παρότι γνωρίζουν την αλήθεια, διακινούν την πληροφορία ή δηλώνουν ότι ήμουν, είτε διακινητής είτε σε γνώση της διακίνησης του επίμαχου εγγράφου συναίνεσης εντός του νοσοκομείου.

Τους καλώ να ανακαλέσουν.

Ενημερωτικά και μόνον θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι οι εμβολιασμοί συνεχίζονται απρόσκοπτα και η ανταπόκριση είναι πέραν πάσης προσδοκίας".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμβόλιο κορονοϊού, Νοσοκομεία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network