Δολοφονία Άλκη: Πάνω από 30 τραύματα στο κορμί του έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δολοφονία Άλκη: Πάνω από 30 τραύματα στο κορμί του έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη sooc

Από συνδυασμό τραυμάτων και κυρίως τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό προκλήθηκε ο θάνατος του 19χρονου Άλκη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Πάνω από 30 τραύματα είχε το κορμί του 19χρονου Άλκη, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, τα 4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα.

Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει την βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα