Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Στον εισαγγελέα οι δράστες – Το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη κοπέλα

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Στον εισαγγελέα οι δράστες – Το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη κοπέλα

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας σε δυσπρόσιτη παραλία του νησιού.

Στον εισαγγελέα Ρόδου οδηγούνται, σήμερα το μεσημέρι, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένα 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.

Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε.

Η δυσπρόσιτη παραλία

Η παραλία της Λίνδου, στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου Φώκια, όπου οι δράστες φέρονται να πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια και τα προσωπικά της αντικείμενα, είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτη.

 

Όπως αναφέρουν και άνθρωποι που γνωρίζον το νησί της Ρόδου και την γεωγραφία του, πρόκειται για μία εξαιρετικά δυσπρόσιτη παραλία, την οποία μπορούν να επισκεφθούν μόνο όσοι γνωρίζουν καλά την περιοχή, κάτι που, άλλωστε, καθίσταται εμφανές και από τις φωτογραφίες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα