Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: "Δολοφόνε. Πες πού έχεις το παιδί μου"

Συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου κρατώντας πλακάτ και φωτογραφίες
Συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου κρατώντας πλακάτ και φωτογραφίες EUROKINISSI

Ένταση επικράτησε και σήμερα στην ακροαματική διαδικασία για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Το ξέσπασμα της μητέρας και των συγγενών του Μάριου Παπαγεωργίου.

Στις 26 Ιουνίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Με ένταση ολοκληρώθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Συγγενείς του άτυχου φοιτητή ξέσπασαν κατά του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να υποστηρίζει πως ο Μάριος Παπαγεωργίου είναι ζωντανός. «Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή» ήταν τα λόγια του κατηγορούμενου που προκάλεσαν την αντίδραση των παρευρισκόμενων συγγενών εντός και εκτός αιθούσης.

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να επικρατήσει ηρεμία. Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν και έξω από τα δικαστήρια. «Είναι βρωμιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει», υποστήριξαν χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μάριος Παπαγεωργίου: Καταδίκη βασικού κατηγορούμενου ζητά η εισαγγελέας - "Τον σκότωσαν και τον έκαψαν"

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Βίαιη προσαγωγή του βασικού κατηγορούμενου

Δολοφονία Παπαγεωργίου: Ένταση κατά τις απολογίες - "Ο Μάριος ζει" επιμένει ο 73χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος

SHARE:

24Media Network