Δολοφονία στην Αίγινα: Ομολόγησε το έγκλημα ο γιος της Μαρίας Μπονίκου

Δολοφονία στην Αίγινα: Ομολόγησε το έγκλημα ο γιος της Μαρίας Μπονίκου
Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου facebook

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 46χρονος γιος και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου. Παραδέχθηκε την ενοχή του και συνελήφθη.

Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του ο 46χρονος γιος και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου.

Ο 46χρονος γιος της που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά, προσήχθη από τις Αρχές, καθώς εθεωρείτο ο βασικός ύποπτος και στη συνέχεια προχώρησε στην ομολογία της αποτρόπαιας πράξης του.

Φέρεται να χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει την 73χρονη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Γύρω στη μια τα ξημερώματα οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς ο 46χρονος, είχε βάλει δυνατά τη μουσική, τραγουδούσε και έκανε φασαρία.

Ο άντρας οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά με εντολή εισαγγελέα θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση ενώ αργά το βράδυ ομολόγησε την πράξη του.

Η δολοφονία της ηλικιωμένης προσδιορίζεται να συνέβη μεταξύ 20:00-21:00. Βρέθηκε ημίγυμνη σε ύπτια θέση, ενώ ο μητροκτόνος της είχε τοποθετήσει και σακούλα στο κεφάλι, ενώ έφερε και τραύματα στο λαιμό.

Στο σημείο του φόνου, δίπλα στο άψυχο σώμα της, που εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ ο 46χρονος συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα