Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Δικογραφία σε βάρος του πιλότου για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Δικογραφία σε βάρος του πιλότου για ανθρωποκτονία από αμέλεια
Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα INTIME NEWS

Τυχόν ευθύνες του χειριστή του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ο 22χρονος Βρετανός που σκοτώθηκε στα Σπάτα, αναζητά η αστυνομία. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Τραγωδία σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (25/07), στην Παιανία, όπου ένας 22χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως η ΕΛ.ΑΣ, ενώ το ΑΤ Παιανίας ανέλαβε την προανάκριση και θα σχηματίσει τη σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα διερευνηθούν τυχόν ευθύνες και από τον χειριστή του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το δυστύχημα συνέβη στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας (25/07), στην περιοχή Αγιος Γεώργιος Σπάτων.

Ο άτυχος νεαρός επέβαινε σε ένα ελικόπτερο Bell 407 που ερχόταν στην Αθήνα από την Μύκονο, ενώ πίσω του ακριβώς πετούσε ένα δεύτερο ελικόπτερο ίδιου τύπου, όπου μέσα βρισκόταν η οικογένειά του.

Οι επιβάτες θα έφταναν στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και στη συνέχεια θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους με ιδιωτικό τζετ.

Κατά την αποβίβασή του από το πρώτο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρία άτομα, ο 22χρονος Βρετανός φέρεται να πλησίασε το πίσω μέρος του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί από τον έλικα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα