Εγγονός Μίκη Θεοδωράκη: Παππού μην ανησυχείς, η Κρήτη σε περιμένει

Εγγονός Μίκη Θεοδωράκη: Παππού μην ανησυχείς, η Κρήτη σε περιμένει
Απεβίωσε ο Μίκης Θεοδωράκης ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/INTIME

Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος, τάσσεται υπέρ της επιθυμίας του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη να ταφεί στο κοιμητήριο του Γαλατά Χανίων.

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση, με την οποία εκφράζει την αγάπη του στον παππού του, ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος τάσσεται υπέρ της ταφής του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή στον Γαλατά Κρήτης.

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι “παππού μου μην ανησυχείς, η Κρήτη μας σε περιμένει, με όλοι την αγαπημένη σου οικογένεια θα είσαι εκεί, μαζί και εμείς να σου πούμε το ύστατο αντίο”.

Για την ταφή του πατέρα της, τοποθετήθηκε νωρίτερα και η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με ανάρτησή της στο facebook, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, πως “αυτός που φεύγει δεν μπορεί να έχει καμιά επιθυμία πλέον”.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με τον τόπο ταφής του Μίκη Θεοδωράκη, έχει προηγηθεί προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια για τον ενταφιασμό του μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αφορμή στάθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι «εκτελεστές» της τελευταίας επιθυμίας του Μίκη Θεοδωράκη να ταφεί στον Γαλατά Χανίων.

Στον αντίποδα βρίσκονται συγγενείς του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που ζητούν να ταφεί στο Βραχάτι Κορινθίας. Το δικαστήριο μπλόκαρε τον ενταφιασμό του μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα συζητηθεί η υπόθεση με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα