Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που εντόπισε το μωρό και την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που εντόπισε το μωρό και την Καρολάιν
O Χρήστος Βαρδίκος youtube printscreen

Ο πρώτος αστυνομικός που μπήκε στη σοφίτα στα Γλυκά Νερά όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 20χρονη Καρολάιν, μιλά στην κάμερα για το πώς βίωσε το στυγερό έγκλημα.

Ο Αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Βαρδίκος, ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς, που έφθασαν πρώτοι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και ο άνθρωπος που πήρε στην αγκαλιά του το έντεκα μηνών κοριτσάκι, μέχρι να καταφθάσουν οι συγγενείς του ζεύγους, περιγράφει συγκινημένος τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε.

Όπως δήλωσε, ήταν ξημερώματα όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για βοήθεια, όπου έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τη γειτόνισσα που είχε μιλήσει με το σύζυγο της Καρολάιν. Μπαίνοντας και ερευνώντας το σπίτι, είδαν αρχικά το σκύλο κρεμασμένο στην κουπαστή, ενώ όταν ανέβηκαν στη σοφίτα, η πόρτα ήταν μισάνοιχτη.

Εκεί είδαν την Καρολάιν χωρίς τις αισθήσεις της και πάνω στο κρεβάτι το μωρό, το οποίο ακουμπούσε πάνω στη μαμά του. Αφού διαπιστώθηκε πως η 20χρονη είναι νεκρή, ο αστυνομικός πήρε το μωρό στη αγκαλιά του, κατέβηκε στο ισόγειο και το έβαλε στο περιπολικό, μέχρι να έρθουν οι συγγενείς.

“Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Εγώ ασχολήθηκα με το μωρό. Το μωρό το κράταγα περίπου μισή ώρα στην αγκαλιά μου, μπήκαμε στο περιπολικό, για να ζεσταθεί, μέχρι να έρθουν συγγενικά πρόσωπα να τους το παραδώσω. Η εικόνα που θα μου μείνει χαραγμένη είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του“, είπε μεταξύ άλλων ο αστυνομικός.

“Μόλις είδα το παιδί, ένιωσα μια συναισθηματική κατάρρευση. Όσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο”, δήλωσε συγκινημένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα