Έγκλημα στη Δάφνη: Για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατηγορείται ο γυναικοκτόνος

Έγκλημα στη Δάφνη: Για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατηγορείται ο γυναικοκτόνος
Ο 40χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης συζύγου του στη Δάφνη ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον 40χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο της 31χρονης συζύγου του στη Δάφνη.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία-οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας στον 40χρονο από τη Δάφνη που ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του από ζήλια.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 40χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης συζύγου του στη Δάφνη ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Χθες, Παρασκευή (30/7) έγινε γνωστό πως δυο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, καθώς στις 11 Ιουλίου, έπειτα από καταγγελία γειτόνισσας της 31χρονης, στη Δάφνη, κλήθηκαν να ελέγξουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο έφυγαν άπραγοι με αποτέλεσμα 19 μέρες μετά η άτυχη γυναίκα να δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.

Το περιστατικό, αλλά και τη στάση των αστυνομικών είχε καταγγείλει στο Facebοοκ γειτόνισσα του θύματος στις 11 Ιουλίου. Στην ανάρτηση περιγράφεται το τι (δεν) έκαναν οι αστυνομικοί.

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Το έγκλημα στη Δάφνη

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (30/7), ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη. “Ελάτε σπίτι μου, έχω δολοφονήσει τη γυναίκα μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου όροφο και τη βρήκαν στο κρεβάτι νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τη σκότωσε επειδή τη ζήλευε.

Το ζευγάρι φέρεται να καυγάδιζε συχνά και το πρωί της Παρασκευής, είχαν άλλον έναν σοβαρό καυγά, ενώ είχαν γίνει και καταγγελίες στην αστυνομία.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα