Αδερφός Ειρήνης Λαγούδη: Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ

Η Ειρήνη Λαγούδη

Οικονομικό το κίνητρο της δολοφονίας της 44χρονης, σύμφωνα με την οικογένειά της. "Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της", δήλωσε ο αδερφός της.

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της πριν από εννέα μήνες στη λίμνη Τριχωνίδα. Τότε όλοι έκαναν λόγο για αυτοκτονία, εκτός από την οικογένειά της. Τα στοιχεία που βρέθηκαν στη συνέχεια δικαίωσαν τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι μιλούν για ένα καλή οργανωμένο έγκλημα που έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Ο αδερφός της 44χρονης μιλώντας στην εφημερίδα Real News είπε ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, λείπει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

"Οικονομικό το κίνητρο της δολοφονίας"

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», αναφέρει ο Γιώργος Λαγούδης.

«Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, υποστηρίζει πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδωσε αυτά τα χρήματα σε συγγενικό της πρόσωπο. «Εικάζουμε πως είναι πολύ φιλικό ή στενό της πρόσωπο στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτό ήταν η αιτία που ξεκίνησε η διαδικασία του θανάτου της».

Οι απαντήσεις του γιατρού

Την ίδια ώρα, ο γιατρός με τον οποίο η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να διατηρούσε επαφές αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι η εισαγγελική έρευνα κατέληξε στο πρόσωπο του. Ο ίδιος, ωστόσο, μέσω του δικηγόρου του, Στράτου Καράτσαλου, δηλώνει πως η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας δεν αποδίδεται προσωπικά στον ίδιο και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων τον διασύρουν:

Δικαστικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι όντως η ποινική δίωξη που ασκήθηκε δεν είναι προσωποποιημένη αλλά κατά παντός υπευθύνου. Ο γιατρός, όμως, κλήθηκε από τον εισαγγελέα στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Λαγούδη: Τα τελευταία μηνύματα και η μήνυση του ιδιωτικού αστυνομικού της οικογένειας

Υπόθεση Λαγούδη: "Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου" λέει ο γιατρός

Υπόθεση Λαγούδη: Πατημασιές στην οροφή του αυτοκινήτου και ύποπτα SMS

SHARE:

24Media Network