Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στον Πειραιά

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στον Πειραιά

Τον ηλικιωμένο βρήκε νεκρό στον καναπέ ο γιος του και σκεπασμένο με κουβέρτα. Έφερε σημάδια περίδεσης στον λαιμό και το σπίτι ήταν άνω-κάτω

Νέα άγρια δολοφονία σε βάρος ηλικιωμένου, αυτή την φορά στον Πειραιά, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 57.

Τον 82χρονο συνταξιούχο, πρώην εργάτη των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, εντόπισε νεκρό ο γιος του που τον αναζητούσε και αποφάσισε να πάει στο σπίτι το πρωί της Πέμπτης να δει μόνος του τι είχε συμβεί.

Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, κάτι που δείχνει ότι το θύμα είτε γνώριζε τους δράστες και τους άνοιξε είτε του χτύπησαν την πόρτα, τους άνοιξε και τον αιφνιδίασαν.

Ο γιος του βρήκε τον πατέρα του νεκρό στον καναπέ, με εμφανή τραύματα από χτυπήματα και σκεπασμένο με σεντόνι και κουβέρτα, ενώ το σπίτι ήταν όλο άνω-κάτω.

Σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο πήγε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά και ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά.

Το θύμα έφερε εμφανή χτυπήματα και σημάδια περίδεσης στον λαιμό, τα οποία ενδεχομένως να οδηγούν στο συμπέρασμα πως το θύμα στραγγαλίστηκε και είχε ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο αυτά μένει να απαντηθούν την Παρασκευή, μετά το πέρας της νεκροψίας-νεκροτομής.

Καθώς το θύμα δεν ήταν κάποιας ιδιαίτερης οικονομικής επιφάνειας, εκτιμάται ότι οι δράστες τον σκότωσαν μεν με πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία, όμως ενδεχομένως η λεία τους να ήταν κάποιο πολύ μικρό και ευτελές ποσό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα