Άγρια ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Αλιβέρι

Άγρια ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Αλιβέρι

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του θύματος, οι δράστες του πέταξαν και ένα μπουκάλι χλωρίνης στο κεφάλι

Αντιμέτωποι με δύο αδίστακτους ληστές ήρθαν ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου καυσίμων και η μητέρα του το βράδυ της Τρίτης στο Αυλωνάρι Αλιβερίου στην Εύβοια.

Ξαφνικά, δύο Έλληνες εισήλθαν στο πρατήριο καυσίμων και κατευθείαν επιτέθηκαν στον άτυχο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μανία στο πρόσωπο και το σώμα για να τον ληστέψουν. Μάλιστα, είδαν το χρηματοκιβώτιο και άρχισαν επίμονα να ζητούν τον συνδυασμό από το θύμα, επιμένοντας να τον χτυπούν με τα χέρια τους ανηλεώς. Όταν εκείνος δεν τους είπε, στράφηκαν προς το μέρος της μητέρας του και την ανάγκασαν να το ανοίξει.

Από το εσωτερικό του αφαίρεσαν περίπου 35.000 ευρώ, 35 χρυσές λίρες και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Φεύγοντας οι δράστες άρπαξαν ένα μπουκάλι χλωρίνης και το πέταξαν με δύναμη στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να τον πάρει ξυστά στο στόμα. Τα θύματα κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άγρια χτυπημένο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Αργότερα τη νύχτα, άντρες της Ασφάλειας Χαλκίδας προσήγαγαν έναν ύποπτο από την ευρύτερη περιοχή και το πρωί της Τετάρτης έναν ακόμη, οι οποίοι αναμένεται να συλληφθούν, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή και τυχόν τρίτου ατόμου στη ληστεία. Πρόσθετα, θα ερευνηθεί η πιθανότητα, οι δράστες να είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα