Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές της Πάτρας

Αναστάτωση επικρατεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, καθώς κρατούμενοι αρνούνται να μπουν στα κελιά τους ως ένδειξη συμπαράστασης στους συγκρατούμενους τους στις φυλακές Μαλανδρίνου. Τρίτη 24 Απριλίου 2007.
ΑΠΕ-ΜΠΑ
Δύο τραυματίες στις φυλακές Αγίου Στεφάνου μετά από συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων
- 17 Μαρτίου 2013 17:31
Αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαποί κρατούμενοι της τρίτης πτέρυγας των φυλακών συνεπλάκησαν για άγνωστο ακόμη λόγο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.
Η κινητοποίηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων ήταν άμεση και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, όπου και νοσηλεύονται.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει επανέλθει η ηρεμία στις φυλακές, αλλά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και η εξωτερική φρουρά των φυλακών βρίσκονται σε επιφυλακή.
Πηγή:ΑΠΕ