Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να μπουν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στου Ρέντη

Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Κεντρική Διοίκηση και στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016. Ο Δημ. Κουτσούμπας είχε συναντήσεις με τη διοίκηση και με τα σωματεία των εργαζομένων, και στη συνέχεια ομιλία/συζήτηση με τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις στις αστικές συγκοινωνίες και τις θέσεις του ΚΚΕ.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Κεντρική Διοίκηση και στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016. Ο Δημ. Κουτσούμπας είχε συναντήσεις με τη διοίκηση και με τα σωματεία των εργαζομένων, και στη συνέχεια ομιλία/συζήτηση με τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις στις αστικές συγκοινωνίες και τις θέσεις του ΚΚΕ. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν τα ξημερώματα να εισέλθουν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα για τις ελεύθερες μετακινήσεις. 22 προσαγωγές ατόμων

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα να εισέλθει στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ επί της οδού Παρνασσού 6, στου Ρέντη και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ των ελεύθερων μετακινήσεων.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, που με τη σειρά της προχώρησε σε 22 προσαγωγές ατόμων. Αργότερα το πρωί, αφέθηκαν όλοι τους ελεύθεροι.

ADVERTISING

24Media Network